×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Andrew rouwt NIET om Epstein

  Elizabeth steunt zoon wel

  Andrew rouwt NIET om Epstein

  Koningin Elizabeth is zondagmorgen samen met haar zoon prins Andrew en haar kleindochter prinses Beatrice naar de kerk gegaan in Crathie. Daar ging koningin Victoria in de negentiende eeuw al ter kerke en sindsdien wordt Crathie Kirk door Britse monarchen gebruikt wanneer ze in hun Schotse kasteel Balmoral verblijven.

  Sarah Ferguson, de ex van prins Andrew, bleef uit zicht. Ze zou deze dagen ook op het landgoed van de koningin verblijven, maar zoals gebruikelijk niet in het hoofdgebouw bij de koninklijke familie. Sarah en Andrew gaan sinds hun scheiding in 1996 nog altijd vriendschappelijk met elkaar om. Ze zijn onder één dak blijven wonen en gaan regelmatig samen op vakantie. Ook de Queen heeft Sarah niet laten vallen.

  Elizabeths echtgenoot prins Philip wil al jaren niks te maken hebben met zijn gewezen schoondochter en volgens Britse media wordt er een zorgvuldig tijdplan opgesteld om te voorkomen dat de hertog van Edinburgh ‘Fergie’ tegenkomt. Maar het landgoed is daarvoor groot genoeg.

  Andrew en zijn vrouw hebben volgens media dit weekeinde heel wat om over te praten na de dood van de Amerikaanse zakenman Jeffry Epstein, die ze beiden kenden. Vrijdag nog verschenen papieren waarin de prins werd beschuldigd van het onzedelijk betasten van een studente, een aantijging die Buckingham Palace bestreed. De Daily Express zag in het gezamenlijk naar de kerk rijden van de koningin en haar zoon dan ook als een steuntje in de rug voor de hertog van York.

  11 augustus 2019 - 17:50