×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen Elizabeth geschokt na verwoesting

  Orkaan Dorian vernietigt de Bahama's

  Queen Elizabeth geschokt na verwoesting

  De Britse koningin Elizabeth II heeft dinsdag via Instagram haar medeleven betuigd aan de inwoners van de Bahama’s. Het land, dat een onafhankelijk lid van het Britse gemenebest is, wordt momenteel geteisterd door de orkaan Dorian.

  “Prins Philip en ik zijn geschokt en bedroefd om te horen over het vernietigende effect van orkaan Dorian”, schrijft het Britse koningshuis. “We leven mee met de families en vrienden van de mensen die overleden zijn als gevolg van het natuurgeweld. Mijn gedachten en gebeden gaan naar zij van wie het huis en bezit is vernietigd. En ik betuig mijn dankbaarheid aan de hulpverleners en vrijwilligers die helpen bij de reddingsoperaties.”

  Dorian trok de afgelopen dagen langzaam over de Bahama’s. De orkaan zet nu koers naar de VS, maar is wel in kracht afgenomen.

  4 september 2019 - 10:08