×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen Elizabeth geeft veteraan Thomas Moore een eretitel

  100-jarige Thomas haalde miljoenen pond op

  Queen Elizabeth geeft veteraan Thomas Moore een eretitel

  Thomas Moore werd wereldwijd bekend door zijn actie op zijn honderdste verjaardag waarmee hij tot nu toe 30 miljoen pond ophaalde. Hij deed dit door rondjes te wandelen in zijn achtertuin en op deze manier wilde hij bijdragen aan de bestrijding van het coronavirus


  Koningin Elizabeth heeft hem nu benoemd tot de eerste erekolonel van de Army Foundation College. Hij heeft ook een nieuwe medaille ontvangen voor zijn diensten in de Tweede Wereldoorlog. Ter ere van zijn verjaardag vlogen vliegtuigen van de Britse luchtmacht over zijn huis en wordt Moore overspoeld met felicitaties, onder meer van prins Charles en zijn vrouw Camilla en Sarah Ferguson, de hertogin van York. Ook de Britse premier Boris Johnson, de Britse Royal Marines, het leger en verschillende politiekorpsen feliciteerden de veteraan op Twitter.

  Niet lang na zijn wandelactie scoorde Moore als oudste mens in Engeland ook een nummer 1-hit met het nummer ‘You’ll Never Walk Alone’. De opbrengsten daarvan gingen ook naar het goede doel.

  Lees ook:

  Jacinda Adern, de premier van Nieuw-Zeeland, heeft met koningin Elizabeth gesproken over het einde van de lockdown in Nieuw-Zeeland. Gisteren werden de strenge maatregelen in de voormalig Britse kolonie enigszins versoepeld.

   

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Foto: ANP.

  30 april 2020 - 16:04