×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen Elizabeth gedwongen om jachtseizoen te annuleren

  De sneeuwhoen moet in aantal herstellen

  Queen Elizabeth gedwongen om jachtseizoen te annuleren

  Koningin Elizabeth is gedwongen om het sneeuwhoen-jachtseizoen op kasteel Balmoral in Schotland te annuleren. De dieren hebben namelijk zwaar te lijden gehad onder slecht weer, teken en insecten, zo schrijft de Daily Express. Om hun gedecimeerde aantal de kans te bieden te herstellen, wordt op het landgoed niet gejaagd.

  Verschillende leden van het Britse koninklijk huis zullen daar volgens de krant flink van balen. Prins Philip schiet niet meer vanwege hartproblemen, maar prins Charles, zijn broers en zussen en zijn kinderen doen dat nog wel. Ook prins George, het zoontje van William en Catherine, is al eens wezen kijken bij de jacht.

  Meghan, de hertogin van Sussex, zal waarschijnlijk minder bedroefd zijn over het nieuws. De vrouw van prins Harry schijnt geen fan te zijn van de jacht. In de kerstperiode ging zelfs het gerucht dat Meghan haar man had verboden om aan de traditionele jacht op Tweede Kerstdag deel te nemen. Dat bleek niet te kloppen: Harry was gewoon aanwezig.

  Vorig jaar werd de jacht op Balmarol al ingeperkt vanwege vergelijkbare problemen met het aantal vogels.

  14 augustus 2019 - 09:33