×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen bij begrafenis vriendin Jeanie

  Petekind Elizabeth veliest moeder

  Queen bij begrafenis vriendin Jeanie

  Koningin Elizabeth heeft donderdag de uitvaart bijgewoond van haar goede vriendin Jeanie, gravin van Carnarvon. De dienst vond plaats in de parochiekerk van Highclere, waar de Queen bij aankomst werd begroet door de oudste zoon van de overledene, George, graaf van Carnarvon. Hij is een petekind van de koningin.

  De vriendschapsbanden van de vorstin met de familie Carnarvon gaan vele decennia terug. Graaf Henry, de in 2001 overleden echtgenoot van gravin Jeanie, was vanaf 1969 tot zijn dood de racing manager van de koningin. ‘Porchey’ zoals ze hem liefkozend noemde, had het beheer van haar renpaarden. Henry komt ook als personage voor in afleveringen van de Netflix-serie The Crown.

  Zijn schoonzoon John Warren is de huidige manager van de paarden.

  Bij de plechtigheid in de Saint Michaels en All Angels kerk was ook Andrew Parker Bowles aanwezig, de eerste echtgenoot van Camilla, nu de vrouw van prins Charles.

  Het familielandgoed van de familie Carnarvon is wereldberoemd geworden door de televisieserie Downton Abbey, die in het kasteel is opgenomen.

  26 april 2019 - 08:42