×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen benoemt haar kerstgedachte

  Een voorproefje van de kersttoespraak

  Queen benoemt haar kerstgedachte

  Hoewel haar volledige kersttoespraak pas op 25 december uitgezonden zal worden, heeft Buckingham Palace alvast een klein tipje van de sluier opgelicht door een tekst van koningin Elizabeth's speech op Twitter te posten. Dit meldt People.


  De 92-jarige vorstin zegt: “Door de vele veranderingen die ik door de jaren heen gezien heb; zijn geloof, familie en vriendschap niet alleen een constante factor voor mij maar ook een bron van persoonlijk comfort en geruststelling.” Gehuld in een ivoorkleurige zijden jurk van ontwerpster Angela Kelly, zegt Elizabeth: “Zelfs met de moeilijkste verschillen, is het belangrijk een ander met respect te behandelen om elkaar zo beter te leren begrijpen.” ‘The Queen’ wenst haar koninkrijk een vrolijk kerstfeest toe en benadrukt de importantie van respect en vriendelijkheid.

  24 december 2018 - 12:18