×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Queen annuleert verjaardagsfeest Andrew

  Van groot feest naar simpel familiediner

  Queen annuleert verjaardagsfeest Andrew

  Niet alleen moet de geplaagde prins zijn kantoor in Buckingham Palace verlaten, ook zijn zestigste verjaardagsfeestje wordt niet meer gehouden.


  In The Sunday Times wordt onthuld dat er plannen waren voor een groots feest in februari, maar dat die nu zijn veranderd naar een simpel familiediner.

  In hetzelfde artikel wordt bekend gemaakt dat 51 procent van de ondervraagde Britten vindt dat Andrew niet meer aanwezig mag zijn bij koninklijke aangelegenheden. Bij Herdenkingszondag en de verjaardag van Elizabeth zou de prins niet meer op het balkon moeten staan, vindt de meerderheid.

  Prins Andrew maakte eerder deze week bekend dat hij zijn publieke functies neerlegt, nadat eerder al meerdere bedrijven afstand namen van de prins en zijn initiatief Pitch@Palace. Dit alles is het gevolg van een desastreus televisie-interview dat de tweede zoon van de koningin gaf op BBC Newsnight. Daarin sprak hij over zijn vriendschap met Jeffrey Epstein en de aantijgingen van seksueel misbruik waar hij onder gebukt gaat.

  24 november 2019 - 12:34