×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Privéfoto’s huwelijk Harry en Meghan gehackt

  Computer van officiële fotograaf gehackt

  Privéfoto’s huwelijk Harry en Meghan gehackt

  Enkele privéfoto’s van het huwelijk van prins Harry en Meghan zijn op internet opgedoken nadat de computer van de officiële fotograaf Alexi Lubomirski was gehackt. Op sociale media gaan verschillende foto’s rond, melden Britse media.

  Op een van de beelden is volgens The Sun te zien hoe Harry Meghan knuffelt met zijn ogen dicht. Een woordvoerder van Buckingham Palace wil niet reageren op de hack. Ook de agent van Lubomirski, een populaire fotograaf onder beroemdheden, weigert commentaar. In totaal zouden honderden beelden van Lubomirski gestolen zijn, waarvan enkele van de bruiloft.

  Van het huwelijk, dat vorig jaar mei plaatsvond, deelde het Britse hof slechts een paar foto’s met het publiek.

  8 juni 2019 - 11:11