×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Eugenie vraagt zus Beatrice als bruidsmeisje

  Prinses Eugenie vraagt zus Beatrice als bruidsmeisje

  De Britse prinses Eugenie maakt zich niet al te veel zorgen om haar aanstaande bruiloft. "Ik ben helemaal niet gestrest", zegt de jongste dochter van prins Andrew in een interview met Vogue. Ze heeft haar zus Beatrice gevraagd om haar bruidsmeisje te zijn op de grote dag.


  "Het is ergens heel zenuwslopend omdat je graag wilt dat het perfect wordt maar dan realiseer je je dat je voor altijd bij de persoon van wie je houdt blijft en dat is het enige dat telt", aldus Eugenie. Ze treedt op 12 oktober in het huwelijk met haar verloofde Jack Brooksbank. De ceremonie vindt plaats in St. George's Chapel op Windsor Castle, dezelfde plaats waar prins Harry en Meghan in mei elkaar hun jawoord gaven.

  De 28-jarige Eugenie wil dat haar huwelijk zo goed als vrij van plastic blijft. "Mijn hele huis is al anti-plastic en Jack en ik willen dat ook bij de bruiloft."

  Het gesprek in het septembernummer van Vogue is een dubbelinterview. Ook Eugenies zus Beatrice komt aan het woord. Zij zegt dat het soms moeilijk is om aan de ene kant lid te zijn van de koninklijke familie en aan de andere kant een eigen carrière op te bouwen. Volgens Beatrice zijn zij en Eugenie de eerste Britse prinsessen die dat doen. "We zijn jonge vrouwen met een persoonlijk leven en een carrière en we zijn ook prinsessen die altijd in de schijnwerpers staan."

  3 augustus 2018 - 07:38