×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Eugenie terug op Instagram na schandaal vader Andrew

  Fervent gebruiker van sociale media nam pauze

  Prinses Eugenie terug op Instagram na schandaal vader Andrew

  Na twee maanden radiostilte heeft de Britse prinses Eugenie weer van zich laten horen op sociale media.


  Ze postte een oude foto van zichzelf en haar echtgenoot Jack Brookbanks op Instagram, die toentertijd nog haar kersverse verloofde was.

  “Vandaag twee jaar geleden kondigden Jack en ik aan met elkaar verloofd te zijn,” schrijft de 29-jarige prinses bij het gelukkige kiekje.

  Voordat het schandaal rondom de veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein uitbrak, waarbij Eugenie’s vader Andrew ook niet geheel vrijuit zou gaan, was de prinses een fervent gebruiker van sociale media. Door alle ophef rondom haar vader nam ze een pauze en was het geruime tijd stil op haar accounts. Maar nu prins Andrew zelf ook weer in de openbaarheid is getreden, was dat kennelijk reden genoeg voor Eugenie om zich ook weer te laten gelden. Tot groot plezier van haar volgers, die haar en Jack alle geluk toewensen.

  Eugenie trouwde in oktober 2018 met Jack, nadat ze ruim 7 jaar samen waren.

  23 januari 2020 - 13:18