×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Eugenie draagt Eponine

  Nieuw koninklijk succes voor Nederlandse ontwerpster

  Prinses Eugenie draagt Eponine

  De Nederlandse ontwerpster Jet Shenkman heeft er weer een koninklijke klant bij. Bij de religieuze viering van de 90-ste verjaardag van koningin Elizabeth droeg prinses Eugenie een jurk van Jet's merk Eponine.


  De prinses, de jongste dochter van prins Andrew, koos voor een rode creatie die gemaakt is in het atelier van Jet Shenkman. De in Londen gevestigde ontwerpster, die pas enkele jaren geleden met haar kledinglijn Eponine begon, heeft in korte tijd een lange lijst van beroemde klanten opgebouwd. Onder hen ook diverse prinsessen. Kate, de echtgenote van prins William, heeft enkele creaties van Eponine gekocht. En ook vorstin Gloria von Thurn und Taxis is inmiddels een vaste klant bij Eponine. Prinses Eugenie koos voor de feestelijke viering van haar grootmoeders negentigste verjaardag nu ook voor een creatie van de Nederlandse ontwerpster. 

  10 juni 2016 - 12:04