×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Eugenie: ‘bedankt voor alle verjaardagswensen!’

  Ze werd gisteren 30 jaar en plaatst nu een bedankje op Instagram

  Prinses Eugenie: ‘bedankt voor alle verjaardagswensen!’

  Veel vieringen, verjaardagen, bruiloften en festivals vallen in het water door het Corona-virus. De Britse prinses Eugenie, jongste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, ontving gisteren gelukkig alsnog veel 'veilige' felicitaties.


  Ze plaatst op Instagram een viertal leuke foto’s, om iedereen te bedanken voor de ‘birthday messages’. Geheel in haar stijl zijn dat vooral kiekjes uit de oude doos. Ook mama Sarah en papa Andrew ontbreken weer niet. En ze sluit af met een foto van zichzelf op haar trouwdag. Inclusief de tiara die ze toen droeg. Haar bruiloft was in oktober 2018.

   

  Lees ook:

   

  Beeld: Instagram @princesseugenie

  24 maart 2020 - 10:47