×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Charlotte wordt schoolgenootje broertje

  Prinses gaat naar zelfde school als prins George

  Prinses Charlotte wordt schoolgenootje broertje

  Prinses Charlotte (4) gaat na de zomervakantie naar dezelfde school als haar oudere broertje prins George (5). Dat heeft Kensington Palace vrijdag namens prins William en echtgenote Catherine bekendgemaakt.

  De directeur van Thomas’s Battersea, Simon O’Malley, toonde zich verheugd over de komst van de tweede koninklijke spruit naar zijn school. ,,We zijn opgetogen dat de hertog en hertogin van Cambridge besloten hebben dat prinses Charlotte zich bij haar oudere broer prins George zal voegen op Thomas’s Battersea. We kijken er enorm naar uit om haar en al onze nieuwe leerlingen in september op school te verwelkomen”, aldus een door het paleis verspreide verklaring van O’Malley.

  Prins George gaat sinds september 2017 naar de exclusieve, 20.000 euro kostende, voorbereidende school. Thomas’s Battersea werd in de Good Schools Guide omschreven als ,,een grote, drukke, enigszins chaotische school voor kosmopolitische ouders die willen dat hun kinderen het beste onderwijs hebben dat geld kan kopen.”

  24 mei 2019 - 17:32