×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Charlotte voor het eerst naar school

  Prinses Charlotte voor het eerst naar school

  Prinses Charlotte is maandag voor het eerst naar school geweest. Haar moeder Catherine, de hertogin van Cambridge, had foto’s genomen van haar dochter die via Twitter werden verspreid.


  Op de foto’s is te zien hoe Charlotte in een rode jas haar huis verlaat om naar school te gaan. Bij de foto schrijft Kensington Palace dat prins William en Catherine de foto’s vol trots met de buitenwereld delen. In een tweede tweet wordt uitgelegd dat Catherine de foto’s nam voordat Charlotte naar haar school ging.

  De prinses gaat vanaf nu vijf dagen per week naar Willcocks Nursery School. Dat is niet dezelfde school waar haar broer prins George naartoe ging. Hij begon zijn schoolcarrière op het Westacre Montessori in Norfolk.

   

  8 januari 2018 - 21:20