×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Charlotte voor het eerst naar school

  Prinses Charlotte voor het eerst naar school

  Prinses Charlotte is maandag voor het eerst naar school geweest. Haar moeder Catherine, de hertogin van Cambridge, had foto’s genomen van haar dochter die via Twitter werden verspreid.


  En het prinsesje gaat niet naar zomaar een schooltje, papa en mama betalen maar liefst 17.000 euro per jaar voor de school van hun dochter.

  Wat opvallend is, is dat dochter Charlotte naar een andere school gaat dan haar broertje George. Hij gaat namelijk naar de Westacre Montessori School in Norfolk terwijl zijn zusje naar Willcocks Nursery School in London gaat. Het verschil zit hem in het feit dat William en Kate nog in Norfolk woonden toen het prinsje voor het eerst naar school ging en dat zij nu, vanwege de verwachting van het derde kindje, zijn terugverhuisd naar London's Kensington Palace.

  Daarbij kan het verschil volgens Britse media ook duiden op het verschil in rollen voor de toekomst voor het prinsje en prinsesje. Maar dat zijn puur speculaties. 

  Met allebei de kinderen onder de pannen, kan Kate zich in alle rust voorbereiden op de bevalling van hun derde kindje. 

   (Foto: Kensington Palace)
   

  4 januari 2018 - 13:54