×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Charlotte in januari naar peuterklas

  Prinses Charlotte in januari naar peuterklas

  Prinses Charlotte gaat met ingang van januari naar de peuterschool. De tweejarige dochter van prins William en Catherine gaat dan naar Willcocks Nursery School in Londen, maakten haar ouders maandag bekend.


  Charlotte is twee jaar en acht maanden oud als ze in januari naar de peuterspeelzaal gaat. 'We zijn heel blij dat de hertog en hertogin van Cambridge de Willcocks Nursery School hebben uitgekozen voor prinses Charlotte. We kijken uit naar haar komst', laat de peuterschool weten. Volgens Hello Magazine kost een schooljaar op de particuliere school 17.000 euro per jaar.

  William en de Kate, die hun derde kind verwachten, zijn dit jaar verhuisd naar Londen. Maandag verspreidde Kensington Palace ook een nieuwe gezinsfoto.

  18 december 2017 - 14:14