×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Charlotte’s grote liefde

  Dochter van William en Kate verzot van eenhoorns

  Prinses Charlotte’s grote liefde

  Prinses Charlotte vindt eenhoorns helemaal het einde. De 4-jarige dochter van prins William en Catherine werd vorige week met een sleutelhanger van het mythische paard gespot en is volgens haar VA, der een groot fan, zo onthulde hij maandag tijdens een bezoek aan een liefdadigheidsorganisatie voor brandweerlieden.

  De Brit zag in het Harcombe House in het plaatsje Devon een kind spelen met de hoorn van een eenhoorn bestaande uit regenboogballetjes. “Mijn dochter is gek op eenhoorns. Ze is er dol op”, vertelde William volgens verschillende media aan het meisje. “Heel cool.” Charlotte werd eerder al gespot met een portemonnee in de vorm van het beest.

  William bezocht de organisatie vanwege 999 Day, een jaarlijkse dag waarbij het werk van de politie, brandweer en medische noodhulp in het zonnetje wordt gezet. Op Instagram schreef hij na afloop hoe belangrijk de dag is. “Het is heel terecht dat we stilstaan bij de cruciale rol die ze spelen bhen dat we het lef en de toewijding eren van de mensen die het ultieme offer brengen voor hun gemeenschap.”

  10 september 2019 - 14:25