×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Beatrice viert 31e verjaardag

  Een veganistisch driegangenmenu?

  Prinses Beatrice viert 31e verjaardag

  Prinses Beatrice mag donderdag 31 kaarsjes uitblazen. Beatrice, het vijfde kleinkind van koningin Elizabeth en prins Philip en negende in de lijn van troonopvolging, ontving donderdag al felicitaties van haar opa en oma. Via Twitter wensten zij hun kleindochter een fijne verjaardag.

  Wat de oudste dochter van de Britse prins Andrew en Sarah Ferguson gaat doen op haar geboortedag is nog onbekend, aangezien Beatrice haar plannen niet bekend heeft gemaakt. Als enige lid van haar familie heeft ze namelijk geen publiek social media-account.

  Wel gingen eerder de geruchten dat zij een etentje heeft gepland. Op het driegangenmenu zouden enkel plantaardige gerechten staan, aangezien Beatrice sinds haar verhuizing van New York naar Londen is overgestapt op een veganistische levensstijl.

  Dit jaar viert Beatrice haar verjaardag voor het eerst met haar vriend Edoardo Mapelli Mozzi aan haar zijde. De prinses en de zakenman daten sinds vorig jaar. Het koppel verscheen in maart voor het eerst samen in het openbaar, bij een gala van de National Portrait Gallery.

  8 augustus 2019 - 10:42