×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Beatrice viert 29e verjaardag

  Prinses Beatrice viert 29e verjaardag

  De Britse prinses Beatrice viert dinsdag haar verjaardag. De kleindochter van koningin Elizabeth is 29 jaar geworden.


  Beatrices vader, prins Andrew, feliciteert zijn oudste dochter onder meer via Twitter. "Happy 29th Birthday to Her Royal Highness Princess Beatrice!", aldus de hertog van York.

  Prinses Beatrice is sinds de geboorte van prinses Charlotte, de dochter van haar neef William, zevende in de lijn van troonopvolging. Behalve op officiële gelegenheden heeft ze geen koninklijke verplichtingen. Wel is ze, naast haar baan in het bedrijfsleven, als beschermvrouw betrokken bij verschillende organisaties.

  8 augustus 2017 - 12:08