×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Beatrice: ‘School was een nachtmerrie’

  Prinses Beatrice: ‘School was een nachtmerrie’

  Prinses Beatrice heeft tijdens een bezoek aan School 21 in Newham gesproken over haar leerproblemen. "School was een nachtmerrie, ik worstelde echt”, aldus de kleindochter van koningin Elizabeth en dochter van prins Andrew. Haar probleem was dyslexie, het moeilijk kunnen lezen.


  "Ik kan me nog herinneren dat ik een boek van Beatrix Potter probeerde te lezen en dat de woorden als het ware van de bladzijden sprongen. En examens, die waren vreselijk”, aldus Beatrice. Ze kreeg pas enig zelfvertrouwen toen op de middelbare school ook andere talenten werden aangeboord, zoals deelname aan het team dat spreken in het openbaar bevordert, 'public speaking team'.

  Vanuit die ervaring heeft de prinses dan ook een stichting opgericht, Big Change, die jongeren aanmoedigt om extra vaardigheden te ontwikkelen buiten het gewone aanbod op school. "Het gaat niet alleen om het leren voor een proefwerk of examen, maar ook leren voor je leven”, zei Beatrice bij het schoolbezoek. School 21 is zogenoemde 'vrije school' waar in het lesprogramma ook ruimte is het ontplooien van andere talenten.

  16 juni 2016 - 21:30