×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Beatrice naar tentoonstelling Alexander McQueen

  Overzichtstentoonstelling Britse modeontwerper

  Prinses Beatrice naar tentoonstelling Alexander McQueen

  Prinses Beatrice heeft donderdagavond in Londen de opening bijgewoond van een expositie over modeontwerper Alexander McQueen. De 26-jarige prinses maakte volgens Daily Mail indruk met een hoge split in haar zwarte galajurk.


  De krant rekent Beatrice tot een van de meest modebewuste leden van de Britse koninklijke familie. Ze is goede vrienden met supermodel Kate Moss, die ook op het mode-evenement aanwezig was. Ook Naomi Campbell, Salma Hayek en David en Victoria Beckham gaven acte de présence.

  De expositie over Alexander McQueen in het Victoria and Albert Museum is tot en met 2 augustus te bezoeken. Het is de grootste overzichtstentoonstelling die ooit gemaakt is over de radicale Britse modeontwerper die in 2010 een einde aan zijn leven maakte. Het designmuseum heeft meer dan tweehonderd van zijn ontwerpen bijeengebracht. Zijn laatste collectie is onvoltooid en beslaat slechts zestien jurken.

  13 maart 2015 - 11:21