×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Beatrice met Cressida bij huwelijk

  Prinses Beatrice met Cressida bij huwelijk

  Prinses Beatrice, haar vriend Dave Clark en prins Harry's vriendin Cressida Bonas woonden zaterdag gezamenlijk een societyhuwelijk bij.


  Op foto's op de website van Hello is te zien dat de 25-jarige prinses Beatrice een blauwe jas droeg en een mosterdkleurig hoedje toen ze hand in hand met Dave bij het huwelijk arriveerde. Cressida Bonas weerde zich tegen de kou met een zwarte jas en droeg een crèmekleurige bloemenslinger in haar blonde haren.

  Het huwelijk van Zoe Stewart and Jake Warren had zaterdag plaats in een kapel in Chelsea. De bruidegom is de zoon van John Warren, de paardenman van koningin Elizabeth. Jake is een goede vriend van prins Harry en prins William en was een petekind van prinses Diana. De bruid is net als haar schoonvader dol op paardenraces en wordt vaak gezien met prins Philip en ruiter Zara Philips tijdens de concoursen in Goodwood en Epsom.

  15 december 2013 - 19:50