×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Beatrice kondigt verloving aan

  Beatrice trouwt Edoardo Mapelli Mozzi

  Prinses Beatrice kondigt verloving aan

  Prinses Beatrice, de oudste dochter van de Britse prins Andrew, gaat trouwen met vastgoedmagnaat Edoardo Mapelli Mozzi. De verloving werd donderdag officieel bekendgemaakt.

  “We zijn allebei zo blij om samen aan dit levensavontuur te beginnen en kunnen niet wachten om getrouwd te zijn. We delen zo veel dezelfde interesses en waarden en we weten dat we hier de komende jaren, vol liefde en geluk, veel baat bij zullen hebben”, laten de 31-jarige prinses en haar verloofde weten.

  Op de website van prins Andrew, hertog van York, staat in een verklaring te lezen dat Beatrice en Edoardo zich eerder deze maand in Italië hebben verloofd. “Edo ontwierp een ring in samenwerking met de Britse juwelenontwerpster Shaun Leane. De bruiloft vindt plaats in 2020”, aldus prins Andrew. Overige details zullen te zijner tijd worden bekendgemaakt.

  Vastgoedontwikkeling

  Edoardo Mozzi is een 34-jarige Italiaanse multimiljonair die zijn geld heeft verdiend in vastgoedontwikkeling. Volgens Britse media is zijn bedrijf Banda Property gespecialiseerd in het vinden en ontwikkelen van dure woningen voor rijke klanten. De eerste man van Edo’s moeder is graaf Alessandro Mapelli Mapelli Mozzi.

  Beatrice en Edo leerden elkaar vorig jaar september naar verluidt via gezamenlijke vrienden kennen. Ze maakten hun eerste publieke optreden op het Gala van de National Portrait Gallery in 2019. Niet lang daarna werden ze hand in hand in New York gespot.

  26 september 2019 - 18:58