×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Beatrice geniet op St. Barts

  Samen met vriend Dave Clark

  Prinses Beatrice geniet op St. Barts

  Prinses Beatrice heeft Nieuwjaar gevierd samen met haar vriend Dave Clark op het eiland St. Barts. Op de website van Daily Mail staan foto's van de ontspannen vakantie.


  De dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson zou ook de kerstdagen op het zonnige eiland hebben doorgebracht. De prinses en haar vriend werden samen met vrienden op het strand gespot door de Engelse krant. Ook zouden ze gezien zijn op het luxe jacht van miljardair Lakshmi Mittal.

  De 25-jarige prinses hield op het strand een blouse aan over haar bikini. De vrienden met wie ze was, waren veel bloter gekleed. De vakantie volgt op een drukke tijd voor de prinses. Zo legde ze onlangs onder meer een zakenreis af naar Berlijn.

  2 januari 2014 - 16:38