×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Beatrice gaat voor zichzelf beginnen

  Prinses Beatrice gaat voor zichzelf beginnen

  Prinses Beatrice stopt met haar baan bij de New Yorkse firma Sandbridge Capital om voor zichzelf te beginnen. De dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson begint een start-up in samenwerking met haar huidige werkgever, heeft een bron aan Daily Mail laten weten.


  De 27-jarige prinses gaat met een aantal anderen een adviesbureau opzetten onder auspiciën van Sandbridge Capital, een bedrijf dat investeert in gezondheid en lifestyle. Het zou de vijfde baan voor Beatrice in vijf jaar zijn. Volgens de bron is het de wens van Beatrice om zich meer op het ondernemerschap toe te leggen.

  De prinses, die een relatie heeft met het 32-jarige Uber-directielid Dave Clarke, viert momenteel vakantie op een Grieks eiland.

  1 augustus 2016 - 14:35