×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Beatrice 30 jaar

  Prinses Beatrice 30 jaar

  De Britse prinses Beatrice is jarig. De oudste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson (Hertogin van York) is 30 jaar geworden.


  De prinses is sinds de geboorte van prins Louis, de jongste zoon van haar neef William, achtste in lijn van troonopvolging. Behalve op officiële gelegenheden heeft ze geen koninklijke verplichtingen. Wel is ze, naast haar baan in het bedrijfsleven, als beschermvrouw betrokken bij verschillende organisaties.

  In het nieuwe septembernummer van Vogue, waarin Beatrice wordt geïnterviewd samen met haar zusje Eugenie, praat de prinses over die dubbelrol. Volgens haar is het soms moeilijk om aan de ene kant lid te zijn van de koninklijke familie en aan de andere kant een eigen carrière op te bouwen. "We zijn jonge vrouwen met een persoonlijk leven en een carrière en we zijn ook prinsessen die altijd in de schijnwerpers staan."

  De komende maanden zal Beatrice waarschijnlijk in de schaduw staan van haar zusje. Eugenie trouwt op 12 oktober met haar verloofde Jack Brooksbank.

  8 augustus 2018 - 11:20