×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Anne sluit bezoek Ethiopië af

  Dochter Britse koningin doorgereisd naar Tanzania

  Prinses Anne sluit bezoek Ethiopië af

  Prinses Anne heeft woensdag haar 2-daagse bezoek aan Ethiopië afgesloten en is doorgereisd naar Tanzania. In een gesprek met de Ethiopische president Mulatu Teshome uitte de prinses haar bewondering voor de enorme vooruitgang die het Afrikaanse land sinds haar laatste bezoek in 2009 heeft gemaakt op het gebied van gezondheidszorg, zo meldde de nieuwssite All Africa. Ze moedigde Ethiopië aan op de ingeslagen weg verder te gaan.


  Prinses Anne bezocht Ethiopië als beschermvrouw van Save the Children, een kinderhulporganisatie waarvoor ze al 44 jaar actie voert. Ook in Tanzania bezoekt de 'Princess Royal', zoals de titel van de enige dochter van koningin Elizabeth luidt, projecten van Save the Children.

  Anne gaat later deze maand ook naar Australië, zo werd woensdag bevestigd, om projecten van Save the Children en andere organisaties die zij steunt, te bezoeken. Van Australië gaat prinses Anne voor 5 dagen naar Vanuatu.

  1 oktober 2014 - 11:54