×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Anne opent watersportcentrum

  Prinses Anne opent watersportcentrum

  De Britse prinses Anne, de 63-jarige dochter van koningin Elizabeth, opent op 8 juli een gloednieuw watersportcentrum in Peterborough. Het complex in de stad in het midden van Engeland kostte ruim 3 miljoen euro.


  Anne houdt zich graag bezig met sport. In 1976 nam ze als ruiter deel aan de Olympische Spelen en sinds 1988 is ze lid van het Internationaal Olympisch Comité.

  De enige dochter van de Britse koningin krijgt na de officiële openingsceremonie een rondleiding over het terrein van het complex Lakeside at Ferry Meadows. Ook ontmoet ze onder anderen vrijwilligers van Peterborough Sailability, een organisatie die zich inzet voor zeillessen voor gehandicapten.

  27 juni 2014 - 12:14