×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Anne juicht voor Schotse rugbyers

  Prinses Anne juicht voor Schotse rugbyers

  Prinses Anne had zaterdag weer reden tot juichen. Voor het eerst in tien jaar won 'haar' Schotland de jaarlijkse rugbywedstrijd met Engeland. Prinses Anne is beschermvrouw van de Schotse rugbybond en mocht in die hoedanigheid ook de Calcutta Cup overhandigen aan de winnaars in het Murrayfield Stadium in Edinburgh. Schotland won de wedstrijd met 25-13.


  Na de bekerceremonie ging Anne ook nog even mee de kleedkamer in om alle Schotse rugbyers persoonlijk te feliciteren met hun triomf en een glaasje champagne mee te nippen. Ook de de premier van Schotland, Nicola Sturgeon, was daarbij aanwezig.

  25 februari 2018 - 14:09