×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Anne juicht voor Schotse rugbyers

  Prinses Anne juicht voor Schotse rugbyers

  Prinses Anne had zaterdag weer reden tot juichen. Voor het eerst in tien jaar won 'haar' Schotland de jaarlijkse rugbywedstrijd met Engeland. Prinses Anne is beschermvrouw van de Schotse rugbybond en mocht in die hoedanigheid ook de Calcutta Cup overhandigen aan de winnaars in het Murrayfield Stadium in Edinburgh. Schotland won de wedstrijd met 25-13.


  Na de bekerceremonie ging Anne ook nog even mee de kleedkamer in om alle Schotse rugbyers persoonlijk te feliciteren met hun triomf en een glaasje champagne mee te nippen. Ook de de premier van Schotland, Nicola Sturgeon, was daarbij aanwezig.

  25 februari 2018 - 14:09