×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Anne geëerd met ruiterprijs

  Prinses Anne geëerd met ruiterprijs

  De Britse prinses Anne heeft dinsdag een award in ontvangst genomen voor buitengewone prestaties in de paardensport. Dat gebeurde tijdens een ceremonie op de Spaanse rijschool in het Oostenrijkse Wenen.


  De prijs heet Maestoso Superba en bestaat uit een beeldje van een hengst die een zogenoemde levade uitvoert, een oefening waarbij het paard met beide voorpoten van de grond komt.

  Prinses Anne was jarenlang actief in de paardensport. Zo werd de dochter van koningin Elizabeth in 1971 Europees kampioen in de military en was ze in 1976 actief op de Olympische Spelen in Montreal. Tussen 1986 en 1994 was Anne acht jaar lang voorzitster van de Fédération Equestre Internationale (FEI), de overkoepelende organisatie van de paardensport.

  27 juni 2017 - 12:50