×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Anne begonnen aan reis door China

  Prinses Anne begonnen aan reis door China

  Prinses Anne is dinsdag begonnen aan een vierdaagse reis door China. Het bezoek staat in het teken van 45 jaar diplomatieke betrekkingen tussen het Verenigd Koninkrijk en China.


  De Chinese vicepremier Liu Yandong vergezelde Anne op haar eerste officiële dag en nam de Britse prinses mee naar de Verboden Stad, het oude bestuurlijke centrum van de Chinese Ming- en Qing-dynastie.

  De dochter van koningin Elizabeth gaat in de loop van de week ook naar de Chinese steden Wuhan en Changsha. Het is voor prinses Anne de derde keer dat ze China bezoekt. De laatste keer was twaalf jaar geleden in 2005, een paar jaar voor de Olympische Spelen in Beijing.

  4 juli 2017 - 14:57