×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Anne bedankt vroedvrouwen in Groot-Brittannië

  69-jarige dochter van Elizabeth zet de beroepsgroep in het zonnetje

  Prinses Anne bedankt vroedvrouwen in Groot-Brittannië

  Anne is al jaren beschermvrouwe van het Royal College of Midwives. En midwive is een vroedvrouw.


  Via social media uit ze lof en dank voor de zorgmedewerkers. In Groot-Brittannië wordt deze hele week aandacht besteed aan de (mentale) gezondheid van moeders. En alles dat daarbij komt kijken, dus ook bevallingen en beroepen om dat goed te laten verlopen. Kate ging gisteren al op virtueel kraambezoek bij een pasgeboren knulletje. En Anne prijst vandaag dus alle inspanningen van de vroedvrouwen in het land. Ook degenen die zich vrijwillig opwierpen om op een andere manier ‘aan het bed’ te helpen, tijdens de coronacrisis. Niet geheel toevallig is het vandaag de internationale dag van de vroedvrouw.

  https://twitter.com/RoyalFamily/status/1257584643706159104

  Lees ook:

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Twitter @RoyalFamily

  5 mei 2020 - 12:15