×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Alexandra breekt pols

  Prinses Alexandra breekt pols

  De Britse prinses Alexandra, de 80-jarige nicht van koningin Elizabeth, heeft haar pols gebroken tijdens een val. Daardoor kan ze haar koninklijke verplichtingen niet nakomen.


  Alexandra van Kent is beschermvrouwe van ongeveer honderd organisaties en vertegenwoordigt koningin Elizabeth al vijftig jaar bij verschillende gelegenheden. Donderdag zou ze een snelweg in de buurt van Lancaster openen, maar ze blijft op doktersadvies thuis. ''Helaas is prinses Alexandra verhinderd. Ze heeft een aantal afspraken afgezegd wegens een gebroken pols'', zegt een woordvoerder van Buckingham Palace tegen Daily Express.

  Alexandra was in 1947 bruidsmeisje bij de bruiloft van Elizabeth en prins Philip. Zelf trouwde ze met in 1963 met Angus Ogilvy (1928-2004).

  2 maart 2017 - 13:19