×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William zingt met Jon Bon Jovi

  Akoestische versie van Livin' On A Prayer

  Prins William zingt met Jon Bon Jovi

  Spreken in het openbaar is hij gewend, maar ook voor zingen voor een groot publiek draait prins William zijn hand niet om. Hij beklom dinsdagavond het podium in Londen om op te treden met Jon Bon Jovi en Taylor Swift tijdens het Winter Whites Gala op Kensington Palace, schrijft The Telegraph.


  Het drietal bracht een akoestische versie van de Bon Jovi-hit Livin' On A Prayer ten gehore. De Amerikaanse zangeres Taylor Swift vertelde na afloop dat ze erg gecharmeerd was van de prins. "Hij is bijzonder grappig. Ik was blij te merken dat hij zo veel humor heeft."

  Het concert werd gehouden om geld in te zamelen om jeugddakloosheid tegen te gaan. William is beschermheer van het goede doel, Centrepoint.

  27 november 2013 - 11:56