×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William ziet rugbyteam Wales verliezen

  Prins William ziet rugbyteam Wales verliezen

  Prins William heeft zaterdag het rugbyteam van Wales zien verliezen van Frankrijk. De prins, die bekend staat als sportfan, woonde met zijn vrouw Catherine de wedstrijd om de Six Nations Cup bij in het Stade de France in Saint Denis bij Parijs. De thuisploeg versloeg Wales met 20-18.


  De prins en zijn vrouw waren vrijdag aangekomen voor een tweedaags officieel bezoek aan Frankrijk. Het paar, dat ook onder meer sprak met reddingswerkers die hielpen na de terroristische aanslagen in Parijs en Nice en het Musée d’Orsay bezocht, vliegt zaterdagavond laat weer terug.

  19 maart 2017 - 08:12