×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William trots op Engelse voetbalploeg

  Prins William trots op Engelse voetbalploeg

  Prins William is blij dat Engeland nog in de race is op het WK voetbal in Rusland. De Britse prins, tevens voorzitter van de Engelse nationale voetbalbond FA, liet zijn trots blijken in een persoonlijke tweet.


  "Ik zou niet trotser kunnen zijn op Engeland", schreef William op het Twitter-account van Kensington Palace. "Een overwinning na een strafschoppenserie!" Volgens de prins hebben de Engelsen hun plek bij de laatste acht op het WK "echt verdiend". "Jullie moeten weten dat het hele land zaterdag achter jullie staat! Zet hem op Engeland!"

  Engeland had dinsdagavond moeite met Colombia. In de reguliere speeltijd werd het 1-1, in de verlenging werd niet gescoord. Daarom volgde een strafschoppenserie, waarin de Britten succesvoller waren. Zaterdag nemen ze het in de kwartfinale op tegen Zweden.

  4 juli 2018 - 07:12