×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William: ‘Speel Angry Birds!’

  Spelletje vraagt aandacht voor schubdieren

  Prins William: ‘Speel Angry Birds!’

  De Britse prins William is te zien in een nieuwe video van natuurorganisatie United for Wildlife en spellenmaker Rovio. Het bedrijf, bekend van Angry Birds, wil samen met de natuurorganisatie bekendheid geven aan de bedreigde diersoort het schubdier. William is voorzitter van United for Wildlife en vanuit die rol werkt hij mee aan de actie. Hij roept kijkers op Angry Birds te spelen.


  In de video op YouTube is te zien hoe William vertelt over de handel in bedreigde diersoorten zoals de tijger en de neushoorn. Ook het schubdier wordt in zijn voorbestaan bedreigd. Rovio heeft daarom samen met de organisatie de actie Roll with the Pangolins opgezet. Dat is een online Angry Birds-toernooi, waarbij spelers op een leuke manier meer te weten komen over het schubdier.

  Het toernooi is van 17 tot en met 23 november te spelen via Facebook. Prins William speelt ook enkele levels van het spel in de onlinevideo.

  17 november 2014 - 10:13