×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William reikt Engelse FA Cup uit

  Prins William reikt Engelse FA Cup uit

  Prins William heeft zaterdag de voetballers van Arsenal de FA Cup uitgereikt. In de finale van het Engelse bekertoernooi won de club met 2-1 van Chelsea. De wedstrijd werd, traditiegetrouw, op Wembley in Londen gespeeld.


  De prins werd voor aanvang van het duel tussen de beide teams uit Londen voorgesteld aan de spelers. Ook werd stilgestaan bij de terreuraanslag van afgelopen maandag in Manchester. Voor de slachtoffers die daarbij vielen werd een minuut stilte in acht genomen.

  Na het duel kreeg de aanvoerder van Arsenal de beker uit handen van de prins. Voor manager Arsene Wenger van Arsenal was het de zevende keer dat hij de belangrijke voetbalprijs won.

  28 mei 2017 - 00:10