×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William: pak illegale dierenhandel samen aan

  Prins William: pak illegale dierenhandel samen aan

  Prins William heeft er donderdagavond voor gepleit harder op te treden tegen de illegale dierenhandel. Hij deed dit tijdens een galadiner van Tusk, een organisatie die zich inzet voor het beschermen van de Afrikaanse flora en fauna.


  Prins William is al twaalf jaar ambassadeur van de organisatie. Hij prees recente afspraken die het Verenigd Koninkrijk en China hebben gemaakt om de handel in ivoor terug te dringen.

  Maar tegelijkertijd baart het teruglopen van het aantal leeuwen en tijgers de Britse prins zorgen. "Illegale dierenhandel is barbaars", stelde hij. "Het vernietigt gemeenschappen en draagt bij aan de georganiseerde misdaad." De internationale gemeenschap moet gezamenlijk optreden in het bestrijden van deze praktijken, aldus de kleinzoon van koningin Elizabeth.

  3 november 2017 - 07:26