×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William over ‘Mexgit’: ‘Ik heb er verdriet van’

  'Ik wil dat iedereen in hetzelfde team speelt'

  Prins William over ‘Mexgit’: ‘Ik heb er verdriet van’

  Prins William heeft zich voor het eerst uitgesproken over de zogenaamde ‘Megxit’. Hij is bedroefd dat zijn jongere broer prins Harry niet langer deel wil uitmaken van de kerngroep van de koninklijke familie.

  ‘Ik heb mijn hele leven mijn arm om mijn broer geslagen en dat kan ik niet meer, we zijn afzonderlijke entiteiten’, citeerde de Sunday Times William. “Daar heb ik verdriet van. Het enige dat we kunnen doen, en alles wat ik kan doen, is hem proberen te steunen en hopen dat de tijd komt dat we allemaal weer op één lijn zitten. Ik wil dat iedereen in hetzelfde team speelt.’

  Prins William komt zijn broer vandaag tegen op Sandringham, het landgoed van koningin Elizabeth bij Norfolk. Daar houdt hij samen met de Queen en prins Charles beraad over de stappen die nodig zijn om gevolg te geven aan de wens van Harry en echtgenote Meghan om deels een eigen bestaan op te bouwen buiten de ‘Firm’, het koninklijk bedrijf.

  De afgelopen dagen hebben adviseurs van koningin, Charles, William en Harry, maar ook van de regering, al overleg gevoerd over de mogelijkheden en obstakels. Elizabeth en Harry willen snel een oplossing, maar de verwachting is niet dat er maandag al knopen worden doorgehakt.

  13 januari 2020 - 10:52