×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William opent paleis voor voetbalsters

  Prins William opent paleis voor voetbalsters

  Het was donderdag een drukte van belang op Kensington Palace. Prins William opende de deuren van het paleis voor het Engelse nationale vrouwenvoetbalteam, de Lionesses.


  William ontving de 24 dames als erevoorzitter van de Engelse nationale voetbalbond The Football Association (FA). De hertog van Cambridge wilde het team succes wensen voor het EK voetbal voor vrouwen, dat van 16 juli tot en met 6 augustus plaatsvindt in Nederland.

  De 35-jarige prins kwam niet weg met alleen een praatje. Nadat hij de voetbalsters kort had gesproken, trapte William een balletje met hen. Aan het potje namen ook een aantal jonge voetbalsters deel die dromen van een plek in het nationale team. In filmpjes die Kensington Palace via Twitter deelde is te zien dat William het er als penaltynemer beter van afbrengt dan als keeper.

  13 juli 2017 - 15:55