×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William op bezoek bij Japans keizerspaar

  Tijdens vierdaags bezoek aan Japan

  Prins William op bezoek bij Japans keizerspaar

  Prins William heeft vrijdag, op de tweede dag van zijn bezoek aan Japan, de Japanse keizer Akihito en keizerin Michiko ontmoet. Dat laat het officiële Twitteraccount van het Britse hof weten door een foto van de ontmoeting te delen.


  Prins William, die voor het eerst een bezoek brengt aan Japan, werd ontvangen in het keizerlijk paleis in Tokio. Daar genoot hij samen met het keizerlijk paar van een lunch. William ontmoette de keizer en de keizerin al eerder: in 2012 kwam het keizerlijk echtpaar namelijk naar Londen voor een bezoek.

  Eerder op de dag stond er voor William ook al een ontmoeting met kroonprins Naruhito op het programma. De hertog van Cambridge blijft nog tot en met zondag in Japan; daarna reist hij door naar China.

  27 februari 2015 - 16:51