×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William onder vuur om studieresultaten

  Binnenkort start van cursus landbouwmanagement

  Prins William onder vuur om studieresultaten

  Studenten aan de Universiteit van Cambridge zijn niet blij met de komst van prins William. Ze vinden dat de royal niet aan de hoge toelatingseisen van de opleiding voldoet en dus niet aangenomen had mogen worden, weet The Mirror. De 31-jarige prins begint binnenkort aan een 10 weken durende cursus landbouwmanagement. Om toegelaten te worden zijn uitmuntende studieresultaten nodig, terwijl William die in het verleden niet heeft behaald.


  “Dit is een belediging voor elke student die dezelfde of hogere resultaten heeft behaald maar niet zonder meer op Cambridge werd toegelaten”, schreef Melissa Berill, afgestudeerd aan de Universiteit van Cambridge, in een artikel in de Guardian. Een redacteur bij de universiteitskrant, Will Heilpern, noemt de prestaties van de prins in een tweet 'middelmatig'.

  De cursus van prins William is onderdeel van de School of Technology binnen de Universiteit van Cambridge. Zijn vader Charles, de prins van Wales, is er de beschermheer van, merkt de krant op.

  3 januari 2014 - 16:51