×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William neemt graag een dutje

  "Het hebben van drie kinderen biedt weinig vrije tijd"

  Prins William neemt graag een dutje

  Dat royals soms ook maar normale mensen zijn, blijkt uit het feit dat prins William net als veel andere jonge ouders flink slaaptekort heeft. Dat liet de hertog van Cambridge weten aan zanger Eric Clapton tijdens het liefdadigheidsevenement voor de Londense Air Ambulance. Dit meldt HELLO! Magazine.

  In een onderonsje met de prins vroeg Clapton of hij nog tijd heeft voor hobbies, nu hij tweede in de lijn van troonopvolging is na zijn vader Charles. Hierop antwoordde William dat het hebben van 3 kinderen weinig vrije tijd biedt. “Dat komt er gewoon niet meer van en als ik eventjes mijn handen vrij heb als ze er niet zijn, dan probeer ik wat slaap in te halen.”

  De Britse royal is beschermheer van het goede doel dat de avond organiseerde.

  8 november 2019 - 09:16