×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William mist moeder nog elke dag

  Prins William mist moeder nog elke dag

  Het is bijna twintig jaar geleden dat zijn moeder Diana, prinses van Wales stierf, maar prins William mist haar nog elke dag. Dat zei hij woensdag tijdens een bezoek aan een hospice in Luton.


  “Naarmate de tijd verstrijkt wordt het makkelijker”, zei William tegen een veertienjarige jongen die onlangs zijn moeder verloor. “Maar ik weet hoe je je voelt. Ik mis mijn moeder nog elke dag, en het is bijna twintig jaar geleden dat ze stierf.”

  William drukte de jongen op het hart met zijn broers te praten over hun verlies. Dat deed de 34-jarige prins zelf niet met zijn jongere broer, bleek onlangs toen Harry tijdens een barbecue sprak over de dood van zijn moeder.

  “Ik heb tot drie jaar geleden niet over haar dood gesproken”, zei Harry vorige maand. De 31-jarige prins, die twaalf jaar was toen Diana in 1997 verongelukte, vertelde dat hij graag eerder over de dood van zijn moeder had willen praten.

  25 augustus 2016 - 07:41