×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William mist kruipmoment prins George’

  Britse prins vierde met Catherine vakantie op Malediven

  Prins William mist kruipmoment prins George’

  Prins William en zijn vrouw Catherine waren er niet bij toen prins George zijn eerste kruipmomentje had. De twee waren op dat moment samen op vakantie op de Malediven, zo vertelt een insider aan Us Weekly.


  Tijdens deze vakantie verbleef prins George bij zijn opa en oma, de ouders van Catherine. Het stel vindt het jammer dat ze dit hebben gemist, maar volgens een bron kijken ze uit naar de vele bijzondere momenten die nog gaan komen. "George heeft al een klein tandje dat aan het doorkomen is en zijn wangetjes zijn nu voller dan ooit", aldus de insider.

  In april beleeft het kleine jongetje zijn eerste officiële reis. Hij gaat dan met zijn ouders mee naar Australië en Nieuw-Zeeland. De nieuwe nanny van de hertog en hertogin van Cambridge, Maria Teresa Turrion Borrallo, gaat dan met het stel mee om voor George te zorgen.

  27 maart 2014 - 14:38