×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William maakt selfie met fan

  Grote verrassing voor Brits meisje

  Prins William maakt selfie met fan

  Prins William heeft een Brits meisje heel erg verrast. Madison Lambe stond hem op eerste kerstdag op te wachten bij de kerk waar de koninklijke familie een kerstdienst bijwoonde. Toen ze hem vroeg of hij met haar op de foto wilde, vond de prins dat prima. Hij maakte de foto zelf, zo melden verschillende Britse media.


  Madison (12) vertelt dat de prins heel aardig was tegen haar. Ze was zo overdonderd dat de zoon van prins Charles met haar op de foto wilde, dat ze helemaal stond te trillen. Ze was zo nerveus dat het haar niet lukte om de foto te maken, daarom pakte William de camera om het plaatje van hem en het meisje te maken. Het resultaat is te zien op de site van de Daily Mail.

  "Ik kon gewoon niet geloven dat William naar mij toekwam toen ik om een foto vroeg", aldus Madison. "Hij was heel aardig en ik vond het heel spannend. Ik heb de foto op mijn Facebookpagina gezet", gaat het meisje verder. "Mijn vrienden vinden het echt geweldig", vervolgt Madison, die benadrukt dat ze dit echt nooit had verwacht.

  Prins Charles stond onlangs ook al op een selfie met een fan.

  2 januari 2014 - 16:59