×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William maakt kans op Britse homoprijs

  Prins William maakt kans op Britse homoprijs

  Prins William mag over een maand of drie mogelijk een homoprijs in ontvangst nemen. De Britse prins is genomineerd voor een British LGBT Award, werd maandag bekendgemaakt.


  William is een van de tien genomineerden in de categorie ‘Celebrity Straight Allies’ omdat hij in juli poseerde voor het blad Attitude. De prins was het eerste lid van de Britse koninklijke familie dat op eigen initiatief op de cover van een homo-uitgave prijkte.

  De Britse LGBT-gemeenschap bepaalt wie de prijs wint, online kan gestemd worden. Wie in de prijzen valt, wordt op 12 mei duidelijk.

  21 februari 2017 - 09:06