×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William maakt kans op Britse homoprijs

  Prins William maakt kans op Britse homoprijs

  Prins William mag over een maand of drie mogelijk een homoprijs in ontvangst nemen. De Britse prins is genomineerd voor een British LGBT Award, werd maandag bekendgemaakt.


  William is een van de tien genomineerden in de categorie ‘Celebrity Straight Allies’ omdat hij in juli poseerde voor het blad Attitude. De prins was het eerste lid van de Britse koninklijke familie dat op eigen initiatief op de cover van een homo-uitgave prijkte.

  De Britse LGBT-gemeenschap bepaalt wie de prijs wint, online kan gestemd worden. Wie in de prijzen valt, wordt op 12 mei duidelijk.

  21 februari 2017 - 09:06