×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William keek naar film over Mandela

  Op avond van overlijden oud-president Zuid-Afrika

  Prins William keek naar film over Mandela

  Prins William en prinses Kate keken in Londen naar de premiere van de film Mandela: Long Walk to Freedom toen ze hoorden dat Madiba was overleden. Naast de hertog en hertogin van Cambridge, was ook Mandela's dochter Zindzi bij de voorstelling.


  Buiten het theater gaf de prins een korte reactie, meldt Celebuzz!. "Het is erg verdrietig en tragisch nieuws. We worden er nu aan herinnerd wat een speciale en inspirerende man Nelson Mandela was. Mijn gedachten zijn bij hem en zijn familie. Het is een droevige dag."

  6 december 2013 - 09:42