×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins William in gesprek met Syrische vluchtelingen

  Prins William in gesprek met Syrische vluchtelingen

  Prins William heeft maandag in Jordanië enkele Syrische vluchtelingen gesproken. De Britse prins, die zondag begon aan een vijfdaags bezoek aan het Midden-Oosten, maakte bij de ruïnes van Jerash kennis met deelnemers aan het UNICEF-programma Makani.


  In heel Jordanië zijn onder de noemer Makani centra opgezet waar kinderen met oorlogstrauma's en hun families worden opgevangen. Een aantal van de vooral Syrische kinderen volgde maandag in Jerash een cursus fotografie. De deelnemers hadden een heel bijzonder model: prins William poseerde voor hen. De hertog van Cambridge maakte, met de Jordaanse kroonprins Hoessein aan zijn zijde, een praatje met een aantal deelnemers en schoof aan bij een familie die wordt gesteund via Makani.

  "De manier waarop jullie de deuren hebben geopend voor honderdduizenden vluchtelingen uit Syrië, om nog maar te zwijgen van de al langer bestaande verplichtingen jegens Palestijnse vluchtelingen, is opmerkelijk", vond William. Ook zondagavond prees de prins de opvang van vluchtelingen in Jordanië, toen deed hij dat tijdens een receptie.

  25 juni 2018 - 16:04